top of page

30 augustus: Informatiemarkt Huisdierencentrum Haarlem

​​

Tussen 11.00 en 16.00 uur staan wij op de Huisdieren Informatiemarkt!

WELZIJN HUISDIEREN CENTRAAL

Diverse organisaties die zich bezighouden met het welzijn van dieren in en om het huis doen mee. Denk daarbij aan reptielen, egels, fretten, bijen, siervogels, vissen, konijnen, gierzwaluwen, etc.

In het huisdierencentrum zullen er ook drie lezingen gehouden worden. De onderwerpen zijn Hondengedrag en Konijnenvoeding. De lezingen zijn kostenloos, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven noodzakelijk. Tevens is er de gehele dag een dierenarts aanwezig die voor een schappelijke prijs uw konijn, kat en hond een gezondheidscheck en de nodige vaccinaties wil geven. Ook geeft zij advies over verzorging, voeding, gedrag, etc. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u zich aanmelden via het Huisdierencentrum

Voor de jonge bezoekers zijn er ook nog enkele leuke activiteiten. Zo is er o.a. een (huis)dierenfotowedstrijd. Maak of zoek de mooiste foto van je eigen huisdier of dierenvakantiefoto en lever deze in op het huisdierencentrum. Tijdens de informatiemarkt maken wij de winnaars bekend. Stichting BEDENK verzorgt een eenvoudige catering. Kortom, de informatiemarkt is een must voor iedereen die een huisdier heeft of er een wil aanschaffen!

bottom of page